path : /templates/bepos17
template breedte : 960
vast / variabel : 0
hoogte website : 500
- - - - - - - - - - - - - -
is frontpage : 0
- - - - - - - - - - - - - -
status toon sidebar links : 3
status toon sidebar rechts : 2
- - - - - - - - - - - - - -
left : 0
showleftsidebar : 3
showLeft : 0
sidebar links breedte : 0
- - - - - - - - - - - - - -
right : 1
showrightsidebar : 2
showRight : 1
sidebar rechts breedte : 320
- - - - - - - - - - - - - -
middlecontent marges : 0
middlecontent marge links : 0
middlecontent marge rechts : 0
middlecontent breedte : 618
- - - - - - - - - - - - - -
status toon topdiv : 0
font : font:normal 14px/normal Arial, Helvetica, sans-serif;

Hard- en software

 

Hardware

 

HP logoSBeffect levert A-klasse hardware van A-klasse fabrikanten zoals bijvoorbeeld Hewlett Packard, EMC en Cisco. Onze core business ligt bij zakelijke systemen. Geen overdreven (nooit gebruikte) opties, maar wel een stabiel, betrouwbaar en vooral snel systeem.

 

SBeffect adviseert in, levert en onderhoud ALLE onderdelen benodigd voor uw netwerk. Van servers tot routers, van werkstations tot storagesolutions. Uiteraard bieden wij bij (vrijwel) alle onderdelen mogelijkheden tot servicecontracten.

 

SBeffect heeft de beschikking over een ruime moderne werkplaats voor alle mogelijke reparaties en (pre-)installaties van o.a. werkstations en servers.

 

emc-logo

Wist u dat SBeffect de laatste jaren een steeds intensievere partnership heeft opgebouwd met EMC, DE leverancier van storage en back-up oplossingen? EMC ziet ons inmiddels als de enige volwaardige partner in zuid-west Nederland! 

 


 

 

Software

 

Microsoft logoSBeffect heeft zich, op softwaregebied, gespecialiseerd in de Microsoft producten.

 

Wij beheersen alle gangbare Microsoft besturingssystemen en de diverse office en backoffice pakketten. Natuurlijk zijn wij daarbij in het bezit van de nodige certificeringen. Daarnaast heeft SBeffect zich gespecialiseerd in het zogenaamde “Server Based Computing”. Wij spreken dan over producten zoals b.v. Remote Desktop Services, Citrix en ThinPrint.

 

SBeffect ontwerpt en ontwikkelt op verzoek ook maatwerkprogrammatuur. Wij hebben diverse programmatuur mogen ontwikkelen:

 

  • Urenregistratiemodule
  • Job Description System
  • Planningsprogramma personeel
  • Inkoopbeheer & prognosticeer systeem

Veelal worden deze programma's geschikt gemaakt om via IIS van Microsoft eenvoudig gepubliceerd en beheerd te kunnen worden. Hierdoor zijn ze direct vanaf iedere locatie bereikbaar.

 

Daarnaast is SBeffect ook één van de weinige automatiseerders die zelf tools ontwikkelt t.b.v. uw netwerk. Daar waar de standaard programmatuur tekort schiet vullen wij het gat met een stuk maatwerkprogrammatuur. 

SBeffect B.V.

Copyright © 2017 SBeffect B.V. | Voor effectief systeembeheer