path : /templates/bepos17
template breedte : 960
vast / variabel : 0
hoogte website : 500
- - - - - - - - - - - - - -
is frontpage : 0
- - - - - - - - - - - - - -
status toon sidebar links : 3
status toon sidebar rechts : 2
- - - - - - - - - - - - - -
left : 0
showleftsidebar : 3
showLeft : 0
sidebar links breedte : 0
- - - - - - - - - - - - - -
right : 1
showrightsidebar : 2
showRight : 1
sidebar rechts breedte : 320
- - - - - - - - - - - - - -
middlecontent marges : 0
middlecontent marge links : 0
middlecontent marge rechts : 0
middlecontent breedte : 618
- - - - - - - - - - - - - -
status toon topdiv : 0
font : font:normal 14px/normal Arial, Helvetica, sans-serif;

Over SBeffect

 

SBeffect is een, in maart 1998 opgericht, klantgericht bedrijf dat zich alleen richtte op (extern) Effectief SysteemBeheer. Door onze focus en sterke no-nonsence mentaliteit die uitermate goed aanslaat bij onze klanten, maken wij sinds de start van ons bedrijf een gestage groei door. Hierbij dragen wij grote zorg voor het behouden van onze kwaliteit en flexibiliteit. Inmiddels leveren wij ook Storage oplossingen en Clouddiensten. 

 

Bedrijfsauto's

Specialisatie in de basis. 

Door onze jarenlange specialisatie in de basis kunt u erop vertrouwen dat wij echt goed zijn in het systeembeheer. Maar doen wij alleen die basis? Nee, door onze ruime ervaring is onze kennis natuurlijk breder dan alleen de basis. Hiervoor werken wij, indien nodig, samen met professionele bedrijven. Wel zijn wij gewend om de regie te voeren over het netwerk. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt waartoe u zich moet wenden bij problemen. Wij nemen de eindverantwoordelijkheid op ons maar zoals gezegd werken wij graag samen met gespecialiseerde bedrijven zodat u van alles het beste krijgt! 

 

 

Kernwoorden
De kernwoorden die wij altijd nastreven zijn:

  • Kwaliteit -> Sterke focus op werkzaamheden in combinatie met goed opgeleid personeel en het toepassen van moderne en hoogwaardige technieken.
  • Betrouwbaarheid -> Wij maken waar wat wij beloven en zijn duidelijk over wat wij wel en niet kunnen.
  • Continuïteit -> SBeffect B.V. is 24x7 bereikbaar voor storingen en door onze goede lange termijn visie zijn wij ook voor de toekomst uw goede en betrouwbare partner.


Werkgebied

In principe richten wij ons voornamelijk op de Zeeuwse markt. Maar ons werkgebied breidt zich nog steeds uit. Was het vroeger echt alleen Zeeland, op dit moment hebben wij klanten door heel Nederland, België, Duitsland en Polen. Door onze hoogwaardige manier van remote beheer is de fysieke afstand tegenwoordig geen probleem meer!

 

Certificeringen 
SBeffect beschikt over de nodige certificeringen op het IT gebied. Hierbij hebben wij partnerships met o.a. Microsoft, EMC, Hewlett Packard, Cisco, VMWare en Citrix.

 

Op de volgende pagina ziet u een organigram van ons bedrijf.

SBeffect B.V.

Copyright © 2017 SBeffect B.V. | Voor effectief systeembeheer